Doneren

Stichting SAM Het Hogeland heeft als doel …

Wij zijn alle ouders, kinderen, opa’s en oma’s die op welke manier dan ook, speelgoed inleveren natuurlijk ontzettend dankbaar.

De sinterklaastijd is niet alleen voor de kinderen spannend. Voor hun ouders breekt ook een tijd aan van zorgen, want ook zij gunnen hun kind(eren) een leuk feest. Wij maken met onze actie dus niet alleen de kinderen blij, maar ook hun ouders,

Hoe blij we ook zijn met alle speelgoed, ieder jaar blijken er wel leeftijdscategorieen te zijn waarvoor we weinig of niets krijgen. Om ook deze kinderen een fijn Sinterklaasfeest te geven, kopen wij zelf speelgoed voor hen. U kunt ons daarbij helpen.

Heeft u geen speelgoed en/of wilt u onze mooie actie toch steunen, dan kunt u een bijdrage geven op rekening nummer NL42RABO 0337 7164 39 t.n.v. Stichting SAM Het Hogeland zodat wij cadeautjes, pepernoten en andere leuke dingen kunnen kopen voor een mooi sinterklaasfeest voor alle kinderen.

Om het u nog makkelijker te maken, kunt u ook via onderstaande iDEAL-link uw bijdrage doneren.

Alvast hartelijk bedankt!

Fiscaal nummer/ANBI
Stichting SAM Het Hogeland is een ANBI-instelling (Algemeen Nut Beogende Instelling) en wij zijn geregistreerd bij de Belastingdienst onder nummer: 85.93.74.580.Donatie bedrag: € -
Donatie bedrag: € -